Šta sve “Ko to tamo pakuje” ima u ponudi? 🎁

Šta sve “Ko to tamo pakuje” ima u ponudi? 🎁

Već dvadeset godina “Ko to tamo pakuje” bavi se ekskluzivnim dekorativnim pakovanjem poklona. Vaše poklone naš tim, koristeći prirodne materijale i ukrase po Vašoj želji, pretvara u unikatne kreacije.

Na nažem štandu ćete naći veliki izbor artikala i ideja za poklon koji mogu biti personalizovani u skladu sa Vašim željama.

Možete izabrati neku od naših unikatnih, ručno pravljenih čestitki. Sve naše čestitke izrađene su s najvećom pažnjom, od visokokvalitetnih materijala. Nudimo Vam čestitke za svaku priliku, a, ukoliko to želite, možemo napisati Vaše želje na čestitki umesto Vas.

Čokolada je uvek pravi izbor kada želite nekome da ulepšate dan, a mi Vam nudimo nešto posebno: čokoladice i energetske pločice s natpisom. Izbor poruka je veliki – tu su romantične, duhovite i inspirativne poruke, a, možemo takođe za Vas kreirati personalizovane čokoladice sa željenim natpisom i ilustracijom.

Ako želite da nekome poklonite nešto prefinjeno i nezaboravno, naše teglice s čokoladicama su odličan izbor. Teglice izrađujemo u dve veličine, a svaka je ispunjena našim čokoladicama s natpisom i istim brojem zamotanih porukica na temu prijateljstva, ljubavi, sreće ili s rođendanskim čestitkama.

Nudimo Vam veliki izbor balona, igračaka i poklon setova, kao i mogućnost pakovanja  poklona u balon.

Naš kreativni tim, u svom prepoznatljivom stilu, sa zadovoljstvom realizuje sve Vaše zamisli, sa željom da Vaše radosne trenutke učini nezaboravnim. ♥

Share this post