Naručite naše kreacije preko internet prodavnice

Naručite naše kreacije preko internet prodavnice

Firma Ko to tamo pakuje brine o željama kupaca i zato vas obaveštavamo da na sajtu kototamopakuje.com možete koristiti mogućnosti internet prodavnice, putem koje možete lako naručiti željeni proizvod.

Internet je uticao na promene navika potrošača, te im omogućio brzu pretragu proizvoda i lako poručivanje. Putem internet prodavnice možete pogledati, odabrati i kupiti vaš željeni proizvodi i to iz udobnosti vašeg doma!

Ko to tamo pakuje stvara kreativne i zanimljive poklone. Izmamite osmehe vaših najdražih tako što ćete im pokloniti čokoladu sa natpisom, unikatnu čestitku ili ih možda iznenaditi poklonom u balonu. Veoma brzo i jednostavno, na našoj internet prodavnici, možete naručiti jedinstven poklon za bilo koju priliku.

Da biste obavili kupovinu do kraja, potrebno je da nakon odabira proizvoda unesete osnovne lične podatke i adresu stanovanja, nakon čega Ko to tamo pakuje šalje naručeni proizvod na vašu adresu! Ko to tamo pakuje daje mogućnost kupcu da plati proizvod prilikom njegovog preuzimanja, odnosno, da potvrđeni iznos plati kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši gotovinom.

Pored mogućnosti internet prodavnice, Ko to tamo pakuje ima još jednu važnu informaciju za vas. Čokoladice iz naše ponude mogu biti upakovane po vašoj zamisli. Dajte mašti na volju, a mi ćemo za vas kreirati jedinstven omot sa željenim ilustracijama ili natpisom u boji po vašem izboru.

Dostupnost internet prodavnici vam omogućava da pratite cene i veoma brzo poručite proizvod ukoliko je tog trenutka snižen. Posetite našu internet prodavnicu i pogledajte ponudu jedinstvenih poklona.

Optimizacija sajta koju je sproveo tim specijalista za SEO, zaslužna je što nas možete lako pronaći na internetu. Prilikom pretrage ključnih reči – pakovanje poklona – primetićete naš sajt na vrhu rezultata pretrage!

Posetite našu internet prodavnicu i odlučite se za jedan od naših originalnih proizvoda!

 

Share this post